AUTO BILD -lehden lukijat äänestivät ŠKODA-automallin parhaaksi työsuhdeautoksi neljässä eri sarjassa. Lippulaivamalli ŠKODA SUPERB voitti keskikokoluokan tuontiautojen sarjan.

ŠKODA menestyi eri automerkeistä parhaiten saksalaisen AUTO BILD -lehden vuoden 2019 työsuhdeautoäänestyksessä. ŠKODA saavutti voiton neljällä eri mallistollaan.

Samalla kun SUPERB äänestettiin parhaaksi keskikokoluokan autoksi ja OCTAVIA parhaaksi perheautokokoluokan autoksi, KAROQ vei voiton katumaasturikokoluokassa ja FABIA loisti pienten autojen kokoluokassa. Näistä malleista jokainen äänestettiin oman sarjansa parhaaksi tuontiautoksi.

AUTO BILD -lehden lukijoita pyydettiin äänestämään verkossa omia suosikkejaan seitsemässä eri sarjassa 8.9.2019 mennessä. Saksan liittotasavallan liikenneministeriön (KBA) mukaan ehdokkaat olivat autoja, joilla oli eniten uusien autojen rekisteröintejä vuoden 2019 alkupuoliskolla.

Pienen kokoluokan työsuhdeautoja käytetään pääasiassa kaupunkialueilla, ja niiden on oltava erityisen käytännöllisiä, ketteriä ja taloudellisia. ŠKODA FABIA voitti tämän työsuhdeautosarjan äänestäjien valitessa sen parhaaksi tuontiautoksi muiden ehdokkaiden joukosta. Auton etuihin lukeutuvat runsaat ja monikäyttöiset sisätilat, omassa kokoluokassaan harvinaisen kattava mukavuusvarustus, käytännölliset lisävarusteet ja maltillinen polttoaineen kulutus.

Perheautokokoluokan autot ovat erityisen suosittuja niiden kuljettajien keskuudessa, jotka viettävät paljon aikaa tien päällä. OCTAVIA on Škodan vetonaula ja myydyin automalli. Tämä kolmannen sukupolven malli tarjoaa tasapainoisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät avarat tilat, erinomainen toiminnallisuus, lukuisat turvallisuus-ja mukavuusvarusteet sekä erinomainen vastine rahalle. Lukijat olivat asiasta täysin samaa mieltä, sillä he äänestivät OCTAVIA-mallin perheautokokoluokan parhaaksi tuontiautoksi.

ŠKODA KAROQ oli työsuhdeautojen katumaasturikokoluokan suosituin tuontiauto.

ŠKODA KAROQ vei tuontiautojen voiton katumaasturimallien kokoluokassa. Väljät sisätilat ja erityisen modernit lisävarusteet, kuten Virtual Cockpit -mittaristo, ovat tämän kompaktikokoisen katumaasturin vakuuttavia ominaisuuksia.

ŠKODA SUPERB toimii liikkuvana toimistona, minkä lisäksi se tarjoaa myös runsaasti huipputekniikkaa parhaaseen mahdolliseen hintaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta se soveltuu täydellisesti työsuhdeautoksi. Runsaat tilat matkustajille ja matkatavaroille sekä modernit avustinjärjestelmät puhuivat Superbin puolesta, sillä se äänestettiin parhaaksi keskikokoluokan tuontiautoksi. Kesällä 2019 uudistetun lippulaivamallin uudet tekniikat, kuten ennakoiva vakionopeuden säädin ja Side Assist -kaistanvaihtovaroitin, sekä uudistetut sisätilat toivat myös pisteitä äänestyksessä. Kirsikkana kakun päällä Superbista on nyt tarjolla Škodan historian ensimmäinen ladattava hybridimalli.