ŠKODA Maantiecupissa vastakkain Suomen Hänninen ja Venäjän Tviurin

Vuoden 2016 Rosendahl GP ajettiin Tampereella 22.5. Kisa oli Škoda maantiecupin toinen osakilpailu. Miesten elite-sarjan voittaja tuli tällä kertaa Venäjältä.

Team Velo Sportin Anton Tviurin löi loppusuoralla TWD-Länkenin Jaakko Hännisen. Kilpailun kolmas oli Sami Tiainen.

”Aloitin kirin 300 metriä ennen maalia. Alku mentiin Hännisen kanssa sovussa. Sitten Jaakko alkoi nykäisemään, ja hänen ajonsa muuttui epätasaiseksi. Samalla pääporukka sai Hännisen kiinni. Sitten tulikin maalikiri, jonka vein”, Tviurin kuvaili kisan ratkaisua.

Naisten sarjan voittajaksi nousi Tampereen Pyöräpoikien Outi Jussila. Palkintopallille pääsivät myös Cycle Club Helsingin Elina Koskela ja AHH:n Maija Syrjä. N18 sarjan paras oli Viivi Puskala.

SPU:n viestinnän yhteystiedot:
Sähköposti: tiedotus@pyoraily.fi
Twitter: @pyoraily