Lattomeriajo starttaa Porissa sunnuntaina 13.9 klo 11. Kisaan on ilmoittautunut 150 pyöräilijää. Mukana on myös Leevi Kervinen.

Škoda Cycling Cupin viides osakilpailu ajetaan Porissa sunnuntaina 13.9. Lattomeriajo-nimeä kantava kilpailu ajetaan melko tasaisella, mutta usein tuulisella reitillä. Mukana kisassa on myös Leevi Kervinen.

Akilleksen Green Teamia edustava, vasta 17-vuotias Leevi Kervinen, voitti edellisen osakilpailun viimeisen etapin, joten häneltä odotetaan nyt kovaa suoritusta. Nuorimies kuitenkin hieman toppuuttelee ja puheesta kuuluu pyöräilyyn kuuluva joukkuehenki.

Jaakko Sillankorvalla on mahdollisuus voittaa kokonaiskilpailu. Panostan siihen, että hän saa kaiken mahdollisen avun kisan kuluessa. Oma sijoitus on sivuseikka”, Leevi sanoo.

Esa Skytän valmentama Kervinen on kehittynyt vuoden aikana paljon, ja hän pärjää hyvin aikuisten lähdöissä. Kansainväliset kisat kiinnostavat, mutta harmitus on suuri, kun kaikki kilpailut on peruttu.

”Ajan nuorten Fincycling-joukkueessa ja meillä oli hyvä kilpailuohjelma täksi vuodeksi. Olisi ollut hienoa päästä mittaamaan kansainvälinen taso, mutta ehkä sitten ensi vuonna.”