ŠKODA Yksityisleasing on nimensä mukaisesti yksityishenkilöille suunnattu rahoitusvaihtoehto, jossa maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta.

Tämän helpommaksi autoilua ei voi enää tehdä. Tehtäväksesi jää valita käyttöösi sopiva auto Škoda-mallistosta, jonka jälkeen ŠKODA Yksityisleasing huolehtii puolestasi muusta, kuten auton huolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista Škoda-merkkiliikkeessä.

ŠKODA Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausivuokriin, elämäntilanteeseesi sopivaan sopimusaikaan sekä ajokilometrimäärään. Kun kuukausittain maksettava summa on tiedossa, kulut on helppo budjetoida talouden muihin menoihin.

Nykyisen autosi saat myyntiin vaivattomasti Škoda-jälleenmyyjän kautta, jolloin voit sijoittaa autossa kiinni olevan rahan johonkin muuhun haluamaasi kohteeseen. Halutessasi voit liittää ŠKODA Yksityisleasing -sopimukseen myös liikenne- ja kaskovakuutuksen.

Palveleva ŠKODA-jälleenmyyjäverkosto auttaa valitsemaan juuri omaan tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, jossa otetaan huomioon mieluinen ŠKODA-malli, toivottu sopimusaika (12-60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000 – 200 000 km). ŠKODA Yksityisleasing -sopimukset ovat joustavat ja mukautettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

ŠKODA Yksityisleasing sisältää

■ Autoon liittyvät rahoituskustannukset
■ Määräaikaishuollot
■ Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
■ Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)
■ Auton öljyt ja jäähdytysnesteet (huollon yhteydessä)
■ Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
■ Kesärenkaat vanteineen
■ Talvirenkaat vanteineen
■ Renkaiden vaihdot
■ Renkaiden uusinnat
■ Katsastukset
■ ŠKODA Ajoturva -tiepalvelun 24/7

 

Lue lisää ja katso hintaesimerkkejä ŠKODA Yksityisleasingista tästä linkistä.

http://www.skoda.fi/yksityisleasing

ŠKODA Yksityisleasing -palvelun tuottaa Axus Finland Oy.