ŠKODA-automallistoon on tulossa uusi jäsen: ŠKODA KODIAQ RS. Suunnittelijat pitävät uutuusmallin vielä naamiointitarrojen alla, mutta päättivät viedä auton ajelulle ennen virallista julkistamista.

Tämä artikkeli kertoo uudesta ŠKODA KODIAQ RS -mallista, josta vielä ei ole julkaistu mitään tietoja. Artikkeli ei kerro mitään tarkkaa moottorin tekniikasta tai tehosta eikä auton huippunopeudesta. Mutta aivan pian julkaisemme jotakin, mitä et odottaisi kuulevasi seitsemänpaikkaisesta katumaasturista. KODIAQ RS pääsi nimittäin reissulle, seuranaan “isänsä” František Drábek, ŠKODA AUTON kompaktikokoisista autoista vastaava johtaja. František Drábekin valvovan silmän alla voittajan hymystä ja äärimmäisestä nopeudestaan tunnettu Sabine Schmitz otti mittaa ŠKODA KODIAQ RS:stä.

Kun joku sanoo nimen Sabine Schmitz, mieleen nousee välittömästi Nürburgringin moottorirata, ja tarkemmin sen kuuluisa, pitkä Nordschleife. Sabine Schmitz osaa tämän legendaarisen ja uskomattoman haastavan moottoriradan ehkä paremmin kuin kukaan toinen. Hänen kyydissään radalla ovat vuorollaan istuneet niin monet. Seuraavana vuoron sai František Drábek, joka luovutti uuden silmäteräautonsa Sabine Schmitzin käsiin tämän kotiradalle, tarunhohtoisen Nordschleifen ”vihreään helvettiin”.

Mitä sitten tapahtui?

Palaa tälle sivustolle torstaina 14. kesäkuuta, jolloin ŠKODA Magazine paljastaa kaiken.