ŠKODA Citigon vuosimalliuudistus toi tullessaan merkittäviä uudistuksia. Tervetuloa tutustumaan entistäkin komeammin varusteltuun pikkujättiin.

Citigossa on nyt LED-päivä/pysäköintivalot sekä erilliset heijastinyksiköt lähi- ja kaukovaloille H7-polttimoilla. Valoteho on entistäkin parempi erityisesti kaukovaloilla. Uudistuksen myötä etusumuvalot sekä tummennetut takavalot tulevat vakiovarusteeksi Style- ja Dynamic -varustetasoihin.

Climatronic-automaatti-ilmastointi tulee vakioksi Dynamic-varustetasoon ja saataville myös muihin varustetasoihin. Citigo saa uudistuksessa lisää käytännöllisiä varusteita, kuten etumatkustajan istuimen alle sateenvarjotelineen ja sateenvarjon. Vakiovarusteeksi tulee myös tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin sekä valoautomatiikka.

new Citigo umbrella

MaxiDot-monitoiminäyttö tulee vakioksi Style- ja Dynamic -varustetasoihin sekä Ambition G-TEC -malliin. Muihin Ambitioneihin sen saa lisävarusteena.

Uudessa Swing-soittimessa on 120×43 mm:n värinäyttö, Aux-in- ja USB-liitännät, SD-korttipaikka ja Bluetooth.

citigo-phone

Move&Fun -navigaattorin tilalle tulee puhelinpidike ja puhelimeen asennettava uusi ŠKODA Move&Fun -sovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android -puhelimille. Puhelimen kosketusnäytön kautta voi käyttää navigaattoria, ohjelmalähteitä (puhelimen muisti, SD, Aux ja radio) sekä ajotietokonetta. Muita ominaisuuksia ovat taloudellisen ajon sovellus Drive Green.

new Citigo taka new Citigo

Teksti ja kuvat: ŠKODA Auto